OM FMF

Free Me Fashion er en blog med posts fra to ganske almindelige fashionistas i 20’erne med base i KBH og Horsens/Aarhus. Nedenfor kan du læse lidt om, hvem vi er.


__________________________________________________________________________________________________

JULIE

Alder: 25

Arbejde: Jeg arbejder som konsulent hos DI. Selvom jeg arbejder i en lidt konservativ-jura-verden, forsøger jeg at spice hverdagsoutfittet op med farverig lak på neglene og lidt skæve accesories.

Uddannelse: Har taget en af de fancy kandidatuddannelser, ingen kender og forstår, når jeg siger navnet. Det er næsten lettere bare at sige, at jeg har specialiseret mig inden for for HR og HR Jura 🙂

Hvor er du opvokset?: Selvom jeg godt kan lide at fremstå lidt som en city-girl, er jeg vokset op blandt heste, grise, køer og får på landet. Heldigvis blev min mor og jeg enige om at smutte til provinsbyen Ringsted, da jeg ramte teenageårene. Der boede jeg frem til 2008, hvor jeg rykkede til KBH.

Hvor bor du?: København – eller nærmere bestemt Valby. (Diskussionen om hvorvidt Valby er sådan rigtig at bo i København, gider jeg ikke komme ind på :))

Hvilke mærker dominerer i dit tøjskab? Hvad angår tøj må det være faktisk være Inwear, tror jeg. De har nogle fantastisk fine kjoler til mig og mine til tider lidt for kvindelige former. Hvad angår accesories har jeg en svaghed for sko, tasker og punge fra Hugo Boss og See By Chloe, da de formår at have nogle ekstra fine detaljer. Mit køleskab er fyldt med Essie neglelak i alle afskygninger, mens mit smykkeskrin primært indeholder Georg Jensen.

Hvad laver du i din fritid? Den bliver udnyttet til at shoppe, bage, blogge og til at være sammen med mine kære veninder, kæreste, mors hund og mor.

Hvad er dine 3 drømmekøb? Jeg har svært ved at bruge så mange penge på en taske, men en klassisk Chanel ender det nok med, at jeg investerer i på et tidspunkt. Den kan jo gå i arv – så det forsvarer jo alt 🙂 Da jeg elsker sko, vil et par Christian Louboutin også varme på min skohylde. Og så et hus i Valby med walk-in-closet til at have alle mine “investeringer” i.

Hvor finder du inspiration til dine outfits? Jeg bruger egentlig primært de mennesker, jeg møder tilfældigt i byen som den største inspirationskilde til valg af tøj. Der er så mange kvinder i Danmark med super fed stil, som man kan lade sig inspirere af. Jeg læser også en del magasiner som Elle og Costume – og så har jeg en lille svaghed for Femina, der viser lidt mere jurist-venligt tøj 🙂

________________________________________________________________________________________________

MARIA

Alder: 26

Arbejde: Jeg arbejder for hummel International i Aarhus, som HR Coordinator. hummel er en meget uformel organisation, og der er ingen dress code.
Da vi selv producerer sportstøj, ser man ofte ens kollegaer i sweatpants, t-shirt og sneakers. Dette gør det muligt for mig at eksperimentere med mine outfits på arbejde – hvilket jeg udnytter 🙂

Uddannelse: Jeg har en bachelor i erhvervspsykologi ved navn HA(psyk.) og en kandidat i HRM ved navn Cand.merc.HRM. Begge uddannelser er taget i København på CBS.

Hvor er du opvokset?: Jeg er født og opvokset på Københavns Vestegn, nærmere bestemt Glostrup. Dette er et meget lidt glamourøst såvel som chikt sted, men jeg elsker stadig byen. Min familie har været fantastisk, men det miljø jeg er vokset op i, har til tider været barskt. Dette har bl.a. været med til, at jeg i dag har begge ben på jorden, og sætter ekstra pris på, hvor jeg er i dag.

Hvor bor du?: Jeg bor i Horsens sammen med min kæreste, som spiller fodbold for Horsens superligahold.

Hvilke mærker dominerer i dit tøjskab? Mit klædeskab er domineret af mærker som COS, Zara, Day Birger et Mikkelsen og H&M kombineret med vintage-fund. Mine jeans er næsten altid af mærkerne Levi’s, Acne og Cheap Monday.
Der hvor jeg bruger den tunge pung er på mine accessories. Jeg har en forkærlighed for Marc By Marc Jacobs, See By Chloe og Hugo Boss.

Hvad laver du i din fritid? Jeg bruger det meste af min dag på mit arbejde for hummel, herudover forsøger jeg at træne 3 gange om ugen, blogge hver dag, se veninder, familie, kæresten og så ser jeg utrolig meget fodbold grundet min kærestes arbejde.

Hvad er dine 3 drømmekøb? Det ultimative fashion-køb vil nok være en shopper fra Hermes, meeen der skal spares meget op inden 🙂 Når jeg en dag skal investere i en bil, og det kun er mig som skal afgøre mærket, så bliver det uden tvivl en Mini Cooper. Jeg har været forelsket i den bil i mange år…
Og ja, så skal der en lækker hvidmalet muremestervilla på ønskesedlen også – men det er først om MANGE år!!

Hvor finder du inspiration til dine outfits? Jeg elsker selv at læse blogs, og finder egentlig meget inspiration på nettet. Dernæst suger jeg meget til mig fra folk omkring mig på gaden, arbejdet osv. Jeg elsker selvfølgelig modeblade, men de er efterhånden blevet erstattet af nettet for mit vedkommende.

Advertisements

Hvad tænker du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s