Blåbærkage med pinjekerner

Tidligere på ugen bagte jeg denne fantastiske blåbærkage til familien. Har aldrig overvejet at spice en kage op med pinjekerner, men det fungerede vildt godt🙂 der er til ca. 12 personer. Jeg serverede den med lidt creme fraice.

3 æg
150 g rørsukker
1/2 tsk kanel
Korn af en stang vanilje
1 tsk. Revet muskatnød
11/4 dl mælk
100 g smeltet smør
150 g meget finthakkede mandler
175 g hvedemel
1 spsk bagepulver
250 g blåbær
60 g pinjekerner

Æg, sukker og alle krydderierne piskes til piskeriset danner spor i dejen. Mælk og smør tilsættes sammen med mandler. Sigt hvedemel og bagepulver og vend forsigtigt rundt. Fordel i bradepande. Drys med blåbær og pinjekerner. Bages i 40 min ved 180 grader.

// Julie

Earlier this week I baked this delicious blueberry cake.

20120801-150653.jpg

Hvad tænker du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s