Dagens Outfit – alla Roskilde

Nu sidder jeg i toget på vej til Horsens… Roskilde Festivallen var sgu ikke helt min kop the. Det ærger mig helt vildt, men kunne ikke rigtig nyde det og blev sgu lidt gnaven til sidst. Jeg tror primært at det var telt-delen, toiletterne og de kolde bade som gjorde det lidt svært for mig. Herudover er jeg ikke så tålmodig, når det kommer til alt koordineringsarbejdet – “hvor er du?”, “hvor skal vi spise?”, “jeg skal tisse”, “vi andre har lige tisset”, “jeg skal skifte tøj” – og man så er 6-7 personer, som alle skal høres og stilles tilfredse, og herudover har alle en lille fjer på…
MEN stemningen er rigtig god, og det er dejligt at der er plads til alle – jeg skal bare ikke bruge en uge på det, og slet ikke bo på Festivallen 🙂 Jeg misunder dem som har Festival-genet! For jeg ville gerne være bedre til denne slags.

NÅ, nu til lidt af det sjove!

Min veninde Nina har taget billeder af 3 outfits, som vil komme på bloggen de kommende dage. Det første kan I se nedenfor, på de lidt fjollede billeder :). Her har jeg trøje på fra hummel (herremodel), jakke fra “Hjem og Fix” (bizart navn), jeans fra Zara, gummistøvler fra Hunter, taske fra Boss Orange og kasket samt solbriller er købt på Roskilde.

// Maria

20120707-215422.jpg

20120707-215411.jpg

Advertisements

Hvad tænker du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s